lørdag 3. januar 2009

Jeg melder meg inn i Palestinakomiteen

.


Det er lenge siden jeg har vært medlem i en organisasjon. I kveld meldte jeg meg inn i Palestinakomiteen. Det var på tide nå. Og kanskje det er på tide for flere enn meg selv.
.

5 kommentarer:

  1. Jeg vurderer sterkt å gjøre det samme, og jeg er prinsippielt veldig imot enhver form for permanent organisering.

    SvarSlett
  2. Den eneste organisasjonen jeg har vært med i de siste årene, er boligbyggerlaget, og det har jeg i grunnen vært godt fornøyd med. Men noen ganger bare må man!

    SvarSlett
  3. Man føler at man må gjøre NOE, uansett hvor lite det er. Man føler seg maktesløs og da må man bare handle, gjøre noe.

    SvarSlett
  4. Kan ikke dere ta en bitteliten titt på denne oversikten?

    Klarer dere å finne noen konkrete feil?

    Hvis ikke, burde vel Palestinakomiteen kunne legge ut en link til denne?

    SvarSlett
  5. Jeg har ingen problemer med å ta avstand fra voldelige aksjoner som rammer sivile, uansett hvem som måtte stå bak og hvem det måtte ramme - men at krigen som nå pågår rammer den palestinske sivilbefolkninga på en fryktelig måte og at gjengjeldelsene fra Israel ikke står i forhold til angrepene fra Hamas (som jeg ikke på noen måte støtter), er opplagt for meg.

    Forøvrig har jeg ingenting med hva eller hvem Palestinakomiteen linker til, det må du ta med organisasjonen, ikke med meg. Jeg har ingenting med hva eller hvem du linker til, heller.

    SvarSlett